Ice Show Dress Rehearsal Order Friday, Nov 22nd – 2:15pm - 9:00pm

Soloist Warm up time: 2:15pm-2:30pm

• Coaches' photography- pictures for website 2:15pm-2:30pm

Solos/Photography: 2:30-3:15pm

- Kendra
- Julia
- Mackenzie
- Sydney
- Kate
- Braylin
- Piper
- Genevieve

FLOOD- 3:15-3:30

Rising Stars: 3:30-4:00pm

Finale: 4:00-4:15pm (CanSkate, Rising Stars, Program Assistants)

• 4:15pm-4:30pm- Genevieve + Rising Stars: Photography

Pre-CanSkate Lion King: 4:15pm-4:30pm

• 4:30pm-4:45pm- Julia, Jasmine, Brielle, Avery + Pre-CanSkate: Photography

CanSkate- Fishin' in the Dark: 4:30-4:45pm

• 4:45pm-5:00pm- Kendra, Mackenzie, Braylin + CanSkate: Photography

CanSkate- Surfin' USA: 4:45pm-5:00pm

• 5:00pm-5:15pm- Piper, Kate, Sydney + CanSkate: Photography

FLOOD- 5:00-5:15

Senior StarSkate Number: 5:15pm- 6:00pm (45 mins)

• 6:00pm-6:15pm- SSS Photography

Junior StarSkate Number: 6:00pm- 6:30pm (30 mins)

• 6:30pm-6:45pm- JSS Photography

Sweet Escape: 6:30pm- 6:40pm (10 mins)

• 6:40pm-6:50pm-Photography

Villains: 6:40pm- 6:50pm (10 mins)

• *6:50pm-7:00pm- Photography*

Single Ladies: 6:50pm-7:00pm (10 mins)

Ice Show Dress Rehearsal Order Friday, Nov 22nd – 2:15pm - 9:00pm

• 7:00pm-7:10pm- Photography

Guest Skater- Katrina: 7:00-7:10pm (10 mins)

• 7:25pm-7:30- Photography

Finale (Junior and Senior StarSkate, Guest Skater): 7:10pm -7:25pm (15 mins)

StarSkate Blackout Number: 7:25pm-7:55pm (30mins)

• 7:55pm-8:10pm- Photography

StarSkate Opening Number: 8:10pm-8:40pm (30 mins)

Graduation Number: 8:40pm-9:00pm

• 9:00-9:15pm- Photography for Opening Number

FINALE SET UP:

